Geef de socialisatie van jouw pups een extra boost en bezoek voor een play-date Biqqelz Puppyspeelplaats in Coevorden

Via Biqqelz Puppyspeelplaats bied ik aan jou als fokker de mogelijkheid om een extra impuls te geven aan de socialisatie van de door jou gefokte pups.

Goede socialisatie van pups is noodzakelijk

Als eigenares van en gastgezin voor diverse honden met gedragsproblemen weet ik uit eigen ervaring dat een goede socialisatie van pups uitermate belangrijk is voor hun verdere ontwikkeling. Ook in mijn werk als gedragsdeskundige via Biqqelz Hondentraining word ik regelmatig geconfronteerd met gedragsproblemen bij honden, die in een aantal gevallen (mede) hun oorsprong vinden in de perioden die voor habituatie en socialisatie zo belangrijk zijn.

Spelenderwijs leren dankzij de Puppyspeelplaats

Dankzij een overdekte (en indien nodig: verwarmde) trainingshal heb ik de mogelijkheid om jou als fokker via een play-date te helpen bij jouw aandeel in de socialisatie van de pups die jij fokt. Dat doe ik door het uitzetten van een uitdagend parcours waarmee jouw pups op ongedwongen wijze worden uitgedaagd om op onderzoek uit te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Omdat ik het belangrijk vind dat jonge pups, zeker in de periode dat zij nog bij jou als fokker verblijven, spelenderwijs nieuwe dingen kunnen ontdekken heb ik aan het socialisatieparcours voor pups de naam Puppyspeelplaats gegeven. Door gebruik te maken van de Puppyspeelplaats kun jij als fokker de socialisatie van jouw pups een extra impuls geven en kunnen de nieuwe pup-eigenaren volop ideeën opdoen voor de vervolgstappen die zij in het kader van de socialisatie van hun pup gaan zetten.

Socialisatie van pups in theorie en praktijk

De Puppyspeelplaats is bij uitstek een plek om de socialisatie van jouw pups in de praktijk te brengen. Daarnaast zal ik op deze website ook artikelen gaan publiceren over de theorie achter het socialiseren van pups en mijn eigen ervaringen en inzichten met betrekking tot socialisatie. Daarmee kunnen zowel jij als fokker als de nieuwe eigenaren van jouw pups je resp. hun voordeel doen.

Ik hoop met de Puppyspeelplaats een bijdrage te mogen leveren aan de socialisatie van jouw pups, zodat zij extra vrij en onbevangen de voor hen nieuwe en uitdagende wereld tegemoet kunnen treden.

Meer informatie over of direct een play-date boeken bij de Puppyspeelplaats

Wanneer je graag meer informatie wilt over een play-date bij Biqqelz Puppyspeelplaats, dan kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen. Ik zie je graag tijdens een play-date!