Weten wat jouw hond denkt? Boek een communicatieconsult bij Biqqelz Hondentolk in Coevorden

Intuitief communiceren met jouw hond? Natuurlijk!

Via de afdeling Biqqelz Hondentolk neem ik je mee in de wereld van de intuïtieve of telepatische communicatie met honden bied ik jou de mogelijkheid om via een communicatieconsult méér te ontdekken over wat jouw hond bezighoudt.

Communicatie: verschil tussen honden en mensen

Jouw hond communiceert doorgaans hoofdzakelijk met jou via lichaamstaal en geurentaal (non-verbaal) en slechts in beperkte mate via blaffen, piepen, etc. (verbaal). Jij communiceert doorgaans hoofdzakelijk met jouw hond via spraak (verbaal) en slechts in beperkte mate via lichaamstaal en geurentaal (non-verbaal). Dat er door deze verschillen in communicatievormen regelmatig misverstanden optreden, is voor veel mensen daarom niet meer zo'n grote verrassing. In een aantal gevallen kan het dan ook helpen om te weten wat er in jouw hond om gaat, hoe hij of zij ergens over denkt. Helaas is het voor jouw hond onmogelijk om jou met behulp van spraak inzicht te geven in zijn of haar gedachten. In de trainingen die ik als gedragsdeskundige via Biqqelz Hondentraining verzorg probeer ik om jou zoveel mogelijk de taal van jouw hond te leren spreken, in de vorm van lichaamstaal en geef ik uitleg over het belang van geurentaal voor jouw hond. Maar soms heb je behoefte aan een taal die veel verder gaat...

Intuïtieve communicatie..... méér tussen hemel en aarde!

Hoewel er wetenschappelijk gezien nauwelijks bewijs is, is het voor veel mensen wel duidelijk dat er 'meer' is tussen hemel en aarde en ook dat er 'meer' is in de relatie tussen eigenaar en hond. En dat betekent óók dat er méér is dan spraak, lichaamstaal en geurentaal. Intuïtieve communicatie (ook wel paranormale communicatie of telepathische communicatie genoemd) is een vorm van aangeboren communicatie die we allemaal - zij het onbewust - ooit beheersten, maar die we in de loop der jaren zijn verleerd doordat in onze verdere ontwikkeling de nadruk sterk wordt gelegd op alles wat rationeel verklaarbaar is. Het blijkt mogelijk te zijn om deze aangeboren - maar naar de achtergrond verdwenen - manier van communiceren, opnieuw te leren. Intuïtieve communicatie kan een waardevolle aanvulling bieden op het communiceren via spraak, lichaamstaal en geurentaal.

Intuïtief communiceren, telepathisch communiceren en natuurlijk communiceren

In de loop der jaren zijn er, mede door een groei in het aantal Animal Communicators of dierentolken, steeds meer synoniemen ontstaan voor het intuitief communiceren met dieren. Denk daarbij aan telepathisch communiceren, de taal van het hart, de brontaal, hartscontact, zielscontact. Omdat ik in mijn activiteiten met honden graag op een zo natuurlijk mogelijke manier te werk ga en omdat ik denk dat intuitieve communicatie zó dicht bij de oorsprong staat dat het één van de meest natuurlijke vormen van communicatie is, voeg ik daar graag nog een extra synoniem aan toe: natuurlijk communiceren. Daarbij kan het woord 'natuurlijk' naast 'dicht bij de oorsprong' ook nog worden uitgelegd als 'vanzelfsprekend'. Zonder enige vorm van communicatie kunnen we immers niet functioneren en zou het onmogelijk zijn om met elkaar, maar ook met dieren, samen te leven.

Opleiding tot Animal Communicator bij Marta Williams

Op deze website vind je een groeiend aanbod van informatie over de wijze waarop ik jou van dienst kan zijn met Natuurlijke Communicatieconsulten (dierentolkconsulten of readings) voor jouw hond. Omdat ik op dit moment nog bezig ben met mijn opleiding tot Animal Communicator bij Marta Williams, waaronder het uitwerken van een groot aantal oefencases, is het op dit moment nog niet mogelijk om een consult aan te vragen. Zodra het mogelijk is om Communicatieconsulten aan te vragen (planning: vanaf 1 januari 2020), wordt dit hier vermeld. In de tussentijd zal deze website verder worden aangevuld met inhoudelijke informatie over Natuurlijk Communiceren met honden, over de soorten consulten waarmee ik jou en jouw hond kan helpen en - voor wie zelf aan de slag wil met intuitief contact - over de workshops en cursussen die ik in de toekomst zal gaan aanbieden.

Boeken over intuïtief communiceren met dieren

Ben je geïnteresseerd in het intuïtief communiceren met dieren en wil je hier graag méér over weten? Er zijn veel boeken over dit onderwerp geschreven en een deel daarvan is te koop via Biqqelz Webshops. Hier vind je de boeken van o.a.: Marta Williams, Penelope Smith, Carol Gurney en Mieke Zomer. Je kunt deze boeken online bestellen via de webshop, maar je kunt ze op afspraak ook komen afhalen in Coevorden. Graag vraag ik ook jouw aandacht voor de boeken van Temple Grandin, waarin veel aandacht wordt besteed aan de overeenkomsten tussen autisme en de manier waarop dieren denken en communiceren. Deze kennis is waardevol voor iedereen die zich wil verdiepen in het intuitief communiceren met dieren. Ook deze boeken kun je zowel online bestellen via de webshop, als op afspraak komen afhalen bij mij in Coevorden.

Ik hoop dat ik jou via deze website meer inzicht mag geven in de wereld van het intuitief communiceren met dieren. En vanaf 1 januari 2020 help ik jou graag verder met een communicatieconsult voor jouw hond(en).