Natuurlijk neem je als fokker jouw pups mee wanneer je naar de puppyspeelplaats komt. De speelplaats is immers speciaal voor hen bedoeld. Maar met de pups alléén ben je er nog niet.

Neem ook de moeder mee naar de puppyspeelplaats

Wanneer je als fokker met jouw pups naar de puppyspeelplaats komt neemt je niet alleen de pups maar ook de moeder mee. Vanwege de band die zij heeft opgebouwd met de pups biedt zij hen namelijk een gevoel van veiligheid. Wanneer de moeder stabiel gedrag vertoont op de puppyspeelplaats, zorgt dat er voor dat jouw pups vanuit die veiligheid met vertrouwen de omgeving durven te verkennen en dat zij vrijelijk kunnen ingaan op alle uitdagingen die de puppyspeelplaats hen biedt.

Foto's en filmpjes maken op de puppyspeelplaats

Naast de pups en de moeder hoef jij als fokker eigenlijk helemaal niets mee te nemen naar de playdate op de puppyspeelplaats. Alhoewel..... een goed humeur is altijd welkom en eigenlijk mag een foto- of videocamera óók niet ontbreken. Niets is immers zo leuk als het vastleggen van de capriolen van jouw pups. Ook de nieuwe pup-eigenaren zullen graag het grote speelavontuur van hun toekomstige huisgenootje vastleggen.

Geef de socialisatie van jouw pups een extra boost en bezoek voor een play-date Biqqelz Puppyspeelplaats in Coevorden