Hieronder vind je het totaal-overzicht van alle activiteiten en opleidingen van alle afdelingen van Biqqelz. Er zijn 4 categorieën activiteiten en opleidingen:

  1. Activiteiten en opleidingen volgens planning: deze activiteiten en opleidingen vinden plaats op de vermelde datum en tijd, in of vanuit de Biqqelz-locatie in Coevorden. Hiervoor kun je je vrij inschrijven (maar let op: vol = vol!).
  2. Activiteiten en opleidingen op afspraak: deze activiteiten en opleidingen vinden eveneens plaats in of vanuit de Biqqelz-locatie in Coevorden. Hiervoor kun je je inschrijven nadat je contact hebt opgenomen om een datum te reserveren.
  3. Online activiteitenL deze activiteiten (zoals consulten en bijbehorende produkten) deze vinden plaats per e-mail of telefonisch. Hiervoor kun je je vrij inschrijven, waarna ik contact opneem voor de verdere bespreking en afhandeling.
  4. Online opleidingen: deze opleidingen volg je via het e-learningplatform Biqqelz Opleidingen, comfortabel vanuit je eigen luie stoel, zonder reistijd en zonder reiskosten, op een tijdstip dat jou het beste past. Je kunt je hiervoor doorlopend inschrijven en bent dus niet gebonden aan een specifieke startdatum. 

Inschrijven voor een activiteit of opleiding van Biqqelz

Wanneer je je voor een activiteit of opleiding wilt inschrijven, kan dat door hieronder op de betreffende activiteit of opleiding te klikken. Je wordt doorgestuurd naar Biqqelz Webshops, waar je in slechts enkele stappen jouw inschrijving definitief maakt. Per e-mail ontvang je een orderbevestiging en een factuur voor jouw administratie. Heb je vragen over jouw inschrijving? Neem dan even contact met mij op, ik help je graag verder.

Algemene Voorwaarden Biqqelz

Op jouw inschrijving voor een activiteit of opleiding bij Biqqelz zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Om vragen of onduidelijkheden achteraf te voorkomen, adviseer ik je om deze Algemene Voorwaarden door te lezen vóórdat je je inschrijft voor een activiteit of opleiding.


LET OP: Vanwege de Corona-crisis zijn alle on-site activiteiten en opleidingen tot 1 juni afgelast. In dringende gevallen verzoek ik jou om telefonisch contact op te nemen, zodat ik op basis van de situatie op dat moment kan beoordelen hoe ik jou het beste verder kan helpen.


1. Biqqelz - Planning

Geen evenementen