Ondersteun de gedragsbegeleiding van jouw hond met een Bach Bloesemremedie van Biqqelz Bach Bloesem Therapie.nl

Via de afdeling Biqqelz Bach Bloesem Therapie bied ik jou de mogelijkheid om jouw hond te laten behandelen met een Bach Bloesem Remedie.

Bach Bloesem Remedies: een mooie, natuurlijke aanvulling op gedragsbegeleiding

In sommige gevallen is een training of heropvoeding alléén niet voldoende en kan jouw hond baat hebben bij aanvullende therapieën voor extra ondersteuning op vooral mentaal of emotioneel gebied. Een bekende aanvullende therapie, op natuurlijke basis, is Bach Bloesem Therapie. In deze afdeling van de website vind je meer informatie over de manier waarop ik jou, in aanvulling op mijn werkzaamheden als gedragsdeskundige via Biqqelz Hondentraining, van dienst kan zijn met Bach Bloesem Therapie voor jouw hond.

Bach Bloesem Consult

Via deze afdeling van de website kun je een Bach Bloesem Consult aanvragen. Op basis van een vooraf door jou ingevuld intakeformulier neem ik, na ontvangst van jouw inschrijfformulier en betaling, contact met jou op om jouw wens(en) te bespreken, waarna je een op maat samengestelde Bach Bloesemremedie voor jouw hond ontvangt. Natuurlijk wordt er - op een later moment - op deze website ook uitgebreid aandacht besteed aan werking en toepassingen van Bach Bloesem Therapie, omdat ik jou graag zo compleet mogelijk wil informeren. Het online zetten van al deze informatie kost echter tijd, dus ik vraag je om nog even geduld te hebben.

Uitleg en werking Bach Bloesemremedies

Binnenkort wordt er in deze afdeling van de website ook uitgebreid aandacht besteed aan werking en toepassingen van Bach Bloesemremedies, omdat ik jou graag zo compleet mogelijk wil informeren.

Bestel jouw Bach Bloesemremedie bij Biqqelz Webshops

Voor enkelvoudige Bach Bloesemremedies kun je óók bij mij terecht, deze vind je bij Biqqelz Webshops. Daarbij wil ik je graag attenderen op het volgende. Veel mensen maken gebruik van Rescue Remedy, de bekendste Bach Bloesemremedie, voor diverse uiteenlopende problemen. Vaak wordt de Rescue Remedy gedurende langere tijd gebruikt. Rescue Remedy is echter een remedie die is bedoeld voor acute (nood)gevallen en de samenstelling ervan is daar ook op afgestemd. Wanneer jij van mening bent dat het gebruik van Rescue Remedy voor langere tijd noodzakelijk is, doe je er verstandiger aan om een Bach Bloesemremedie op maat te laten samenstellen voor jouw hond. De kans dat de remedie dan ook op langere termijn het gewenste effect heeft, is dan aanzienlijk groter.