Biqqelz Administratie in Coevorden verzorgt voor u uw boekhouding, belastingaangifte en salarisadministratie

Biqqelz Administratie biedt aan het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP-ers en Particulieren een volwaardig dienstenpakket op het gebied van Administratieve, Fiscale en Personele Dienstverlening.

Biqqelz heeft een bijzondere affiniteit én de nodige ervaring met bedrijven en organisaties op het gebied van de Kynologie (rasverenigingen, Kynologenclubs, hondenscholen, etc.). Waar deze affiniteit vandaan komt zal u duidelijk worden wanneer u een kijkje neemt op één van de andere websites van Biqqelz: www.bssennenhonden.nl.

Deze afdeling beoogt geen volledige informatie te geven, maar dient slechts als eerste kennismaking met Biqqelz Administratie en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Biqqelz Administratie u kan bieden middels haar werkzaamheden, ga dan naar het onderdeel Contact in het footermenu onderaan deze pagina. Hier vindt u een contact-formulier en alle gegevens om op de door u gewenste manier contact op te nemen met Biqqelz Administratie.

Graag tot ziens!

Biqqelz Administratie

Betty Sikkema