Biqqelz Administratie in Coevorden verzorgt voor u uw boekhouding, belastingaangifte en salarisadministratie

Vroeg of laat krijgt u er mee te maken..... de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting. Over welke inkomsten moet u eigenlijk belasting betalen? En welke kosten mag u aftrekken? Zijn er misschien bijzondere fiscale regelingen voor u van toepassing? Doordat de fiscale regels elk jaar weer veranderen is het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting niet altijd een gemakkelijke opgave.

Bij particulieren vormt de aangifte Inkomstenbelasting een op zichzelf staande klus, bij ondernemers vormt de aangifte Inkomstenbelasting het sluitstuk van de jaarcijfers. Biqqelz Administratie verzorgt voor zowel particulieren als ondernemers de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting en maakt daarbij gebruik van de BECON-regeling voor Belastingconsulenten. Op grond van deze regeling mogen de aangiften Inkomstenbelasting van cliënten verspreid over een periode van een jaar worden ingeleverd, waardoor pieken en dalen in werkdruk worden voorkomen.

Alle aangiften Inkomstenbelasting worden op elektronische wijze ingeleverd. Wilt u uw aangifte Inkomstenbelasting uitbesteden aan Biqqelz Administratie? U geeft het maar aan!