Over Biqqelz

In dit artikel vertel ik je iets meer over de ontstaan geschiedenis van elk van de verschillende afdelingen en hoe deze uiteindelijk allemaal zijn samengevoegd op deze Biqqelz-website. Het toevoegen van de geschiedenis van elke afdeling kost tijd, dus mocht de afdeling waarover jij méér wilt weten er nog niet bij staan, dan vraag ik je nog even geduld te hebben. Natuurlijk mag je ook altijd even contact met mij opnemen

Heb je nog andere vragen? Neem dan ook gerust contact met mij op!

Betty Sikkema

 


Over Biqqelz Hondentolk

In 2005 maakte ik voor het eerst kennis met intuïtief communiceren met honden, via een 5-daagse workshop die ik toen heb gevolgd. Overigens zonder écht tastbare resultaten, dus het intuïtief communiceren verdween in de ijskast. Na een tweetal bijzondere ervaringen met herplaatsers Bhodi en Bob in 2012 werd het tijd om de draad weer op te pakken. Daarom volgde ik in april 2013 een 2-daagse workshop, gegeven door twee leerlingen van Marta Williams, één van de bekendste Animal Communicators (dierentolken) ter wereld. Dat wekte verwachtingen, maar helaas bleven de resultaten zo goed als uit en viel (het nivo van) de workshop erg tegen. Het intuïtief communiceren met honden verdween daardoor opnieuw in de ijskast.

Begin 2018 heb ik toch de draad weer opgepakt, maar daarbij heb ik wél met mezelf afgesproken dat ik hiervoor géén groepscursussen meer zou gaan volgen, omdat dat voor mij niet blijkt te werken. In april 2018 heb ik een Nederlandse cursus Communiceren met dieren gevolgd en afgesloten met een diploma, waardoor ik mij sindsdien gediplomeerd dierentolk mag noemen. Omdat ik niet tevreden was over het nivo van de gevolgde cursus en omdat ik continu op zoek ben naar méér informatie en méér vaardigheden ben ik daarna begonnen met het volgen van opleidingen bij de Amerikaanse Animal Communicator Marta Williams en de Amerikaanse Animal Communicator Val Heart, the real Dr. Doolittle TM and Animal Communicator to the Stars (via The Heart School of Animal Communicaton). Nu ik zelf opleidingen bij Marta Williams volg merk ik dat deze veel verder gaan dan de vertaling van haar workshop-map, die als lesmateriaal diende voor de 2-daagse workshop die ik in 2013 heb gevolgd. Ik sluit niet uit dat ik naast of na de opleidingen bij Marta Williams en Val Heart nog méér cursussen ga doen, om zodoende uit zoveel mogelijk bronnen en werkwijzen een mix te kunnen kiezen die voor mij het beste werkt.

Met deze website wil jou helpen om net dat beetje méér te halen uit de relatie met jouw hond, doordat intuitief communiceren méér inzicht biedt in wat jouw hond te vertellen heeft. Op termijn zullen ook workshops en cursussen worden aangeboden, speciaal voor wanneer jij zelf wilt leren om op de meest natuurlijke manier - dat wil zeggen: intuitief - met jouw hond te communiceren.