Als voedsel gezond, verantwoord maar vooral ook lekker moet zijn.

Via de afdeling Biqqelz Voedseldrogers help ik jou op weg wanneer jij graag met een voedseldroger (ook wel droogautomaat of dehydrator genoemd) aan de slag wilt. Je vindt in deze afdeling niet alleen informatie over het werken met een voedseldroger, maar ook recepten die je zelf kunt toepassen, zowel voor jezelf als voor jouw hond (of andere huisdieren). Wil je een voedseldroger kopen? Lees dan de informatie in deze afdeling eens door, zodat je daarna goed voorbereid een keuze kunt maken in mijn webshop met het grootste assortiment voedseldrogers van Nederland.

Deze afdeling beoogt geen volledige informatie te geven over voedseldrogers, maar dient als eerste kennismaking met het werken met een voedseldroger en wat je daarmee allemaal kunt doen voor jezelf en voor jouw hond (of andere huisdieren). Wil je naar aanleiding van de informatie in deze afdeling reageren, of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ik jou kan bieden middels mijn werkzaamheden, dan kun je contact met mij opnemen via het het contactformulier

Ik wens jou veel profijt van alle (toekomstige) informatie in deze afdeling van de website!

 

Biqqelz Voedseldrogers

Betty Sikkema

 

PS: Momenteel staat alle informatie over de voedseldrogers van Biqqelz Voedseldrogers nog op een aparte website: www.voedseldrogers.nl. Alle informatie wordt zo spoedig mogelijk geïntegreerd in deze website.