Wanneer jij met jouw pups naar de puppyspeelplaats komt, gelden er een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zorgen er voor dat jouw pups op een veilige manier kunnen deelnemen aan het socialisatieparcours.

Voorwaarden voor jouw pups voor deelname aan de puppyspeelplaats

  • Om gebruik te kunnen maken van de puppyspeelplaats dienen jouw pups minimaal hun eerste enting te hebben gehad, of dient met behulp van een titerbepaling te zijn aangetoond dat jouw pups nog over voldoende maternale anti-lichamen beschikken.
  • Bij binnenkomst dien je de enting of titerbepaling én de leeftijd van jouw pups aan te tonen aan de hand van de vaccinatieboekjes.
  • Naast jouw pups neemt je ook de moeder mee naar de speelplaats. Haar aanwezigheid biedt jouw pups in de voor hen vreemde omgeving voldoende veiligheid en zekerheid om tóch lekker op onderzoek uit te gaan.

LET OP: Wanneer de moeder in een vreemde omgeving en/of met veel vreemde mensen om zich heen niet op haar gemak is, dan is een bezoek aan de puppyspeelplaats - hoe leuk het in theorie ook voor de pups en voor de aanstaande pup-eigenaren klinkt - niet aan te bevelen. Wanneer ik aan het gedrag van de moeder merk dat de puppyspeelplaats voor haar teveel stress oplevert, ben ik genoodzaakt jullie deelname aan het socialisatieparcours vroegtijdig te beëindigen.

Overige voorwaarden voor deelname aan de puppyspeelplaats

Hoewel alle mogelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen om eventuele problemen te voorkomen, geschiedt deelname aan de puppyspeelplaats te allen tijden op eigen risico.

Geef de socialisatie van jouw pups een extra boost en bezoek voor een play-date Biqqelz Puppyspeelplaats in Coevorden