Inschrijfformulier opleidingen en activiteiten Biqqelz

*
Verzend gegevens
Gelijk aan factuuradres
Toevoegen/wijzigen verzendadres
Naam Unieke code Prijs Hoeveelheid BTW Korting Totaal
 
Totaal artikelprijzen

Inschrijfmethode

Geen verzendwijze geselecteerd
Selecteer verzendmethode
 
Totaal:
€ 0,00
€ 0,00
Aantekeningen en speciale verzoeken
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Wanneer u een cursus of workshop gaat volgen bij BS Sennenhonden zijn onderstaande Algemene Cursusvoorwaarden van toepassing. Lees deze voorwaarden goed door vóórdat u zich inschrijft voor een cursus.

Doelgroep

De cursussen van BS Sennenhonden zijn geschikt voor alle honden. Dit kunnen pups zijn, maar ook pubers en volwassen honden. Bij de samenstelling van de groepen zal - indien het een groepscursus betreft én indien mogelijk - rekening worden gehouden met de leeftijd van uw hond, zodat u zoveel mogelijk bij leeftijdsgenoten wordt ingedeeld.

Cursusinhoud

Voor de cursusinhoud wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke cursussen.

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • Indien nodig worden één of meer time-outs ingepland die we benutten voor theorie, uitleg van oefeningen, bespreken van vragen, etc.
  • U wordt verzocht om uiterlijk een kwartier vóór aanvang van de lessen aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar
  • Na afloop van de lessen is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of soep (in de kantine aanwezig) de les na te bespreken en ervaringen uit te wisselen

Foto- en filmopnamen

Gedurende de lessen kunnen foto- en filmopnamen worden gemaakt, die we kunnen gebruiken om de lessen en/of bepaalde situaties te evalueren. De foto's kunnen bovendien in het Fotoboek op de website worden geplaatst.

Cursusgeld

Voor de hoogte van het cursusgeld wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke cursussen. Voor alle cursussen geldt dat uw inschrijving pas definitief is, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten!

Goodybag

Iedere cursist ontvangt na afloop van de les een Goodybag, met daarin iets lekkers of iets leuks en heel veel informatie!

Korting voor herplaatste Sennenhonden

Gezien het grote aantal herplaatsingen van met name Appenzeller Sennenhonden is een speciale tariefstructuur vastgesteld voor mensen die een herplaatser nemen en in het kader van de herplaatsing (of op een later moment, ter voorkoming van of bij het constateren van problemen) besluiten één of meer individuele trainingsdagen te komen volgen. Op basis van deze speciale tariefstructuur wordt op de reguliere tarieven voor de individuele trainingen Natuurlijke Opvoeding een korting verleend van 10% voor herplaatsers.

Annulering

Wanneer u na inschrijving uw deelname aan een cursus wilt annuleren zijn de volgende situaties mogelijk:

  • uw annulering vindt plaats uiterlijk 5 werkdagen vóór de 1e (individuele) les -> u ontvangt uw cursusgeld terug onder inhouding van € 10 administratiekosten (m.u.v. bijzondere omstandigheden)
  • uw annulering vindt plaats korter dan 5 werkdagen vóór de 1e (individuele) les -> u ontvangt uw cursusgeld terug onder inhouding van € 15 administratiekosten (m.u.v. bijzondere omstandigheden)
  • uw annulering vindt plaats gedurende de cursus -> u ontvangt uw resterende cursusgeld niet retour (m.u.v. bijzondere omstandigheden)

Wanneer u na inschrijving uw deelname aan een module wilt annuleren zijn de volgende situaties mogelijk:

  • uw annulering vindt plaats uiterlijk 5 werkdagen vóór de module -> u ontvangt uw cursusgeld terug onder inhouding van € 7,50 administratiekosten (m.u.v. bijzondere omstandigheden)
  • uw annulering vindt plaats korter dan 5 werkdagen vóór de module -> u ontvangt uw cursusgeld terug onder inhouding van € 10,00 administratiekosten (m.u.v. bijzondere omstandigheden)