Biqqelz in Coevorden biedt een uitgebreid pakket pordukten en diensten op het gebied van honden, hondentraining, borduren, coaching en voeding

Biqqelz biedt een veelzijdig en uitgebreid aanbod van produkten en diensten op het gebied van hondentraining, overige hond-gerelateerde activiteiten, machinaal borduren van hondenpatronen en voeding (voor honden). Elk van de afdelingen richt zich op een specifieke activiteit waarin ik mij zoveel mogelijk heb verdiept om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Hoewel alle activiteiten één samenhangend geheel vormen, waarbij alles om honden draait, presenteer ik toch elke activiteit via een afzonderlijke afdeling. Dit biedt de mogelijkheid om per afdeling een overzichtelijk menu samen te stellen. Jij als bezoeker wordt daardoor niet onnodig 'lastig gevallen' met een ingewikkelde en diepe menu-structuur waarin je de activiteit van jouw interesse bijna niet kunt terugvinden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten (afdelingen) van Biqqelz.


LET OP: Met ingang van 11 mei 2020 worden er weer on-site activiteiten en opleidingen georganiseerd! Tot 1 juni 2020 gaat het alléén om individuele activiteiten, vanaf 1 juni 2020 zijn groepsactiviteiten ook weer mogelijk. Daar waar de onderlinge afstand mogelijk in het gedrang komt, is het gebruik van mondkapjes verplicht.


Biqqelz Webshops

Centraal binnen de activiteiten van Biqqelz staat Biqqelz Webshops. Het assortiment van Biqqelz Webshops bestaat uit produkten die kunnen worden gelinkt aan elk van de afzonderlijke afdelingen, waardoor Biqqelz Webshops als een overkoepelende paraplu boven alle afdelingen hangt. Biqqelz Webshops biedt een ruim assortiment dierenartikelen, cadeau-artikelen, standaard borduurapplicaties en keukenapparatuur voor het bereiden van (honden)snacks.

Biqqelz Administratie

Biqqelz Administratie is een kleinschalig full-service administratiekantoor waar je terecht kunt voor administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en personele dienstverlening. Biqqelz Administratie is er voor (h)ondernemers in het MKB, voor ZZP-(h)ondernemers én voor particulieren.

Biqqelz Bach Bloesem Therapie

Biqqelz Bach Bloesem Therapie biedt ondersteuning bij diverse klachten van jouw hond, door het samenstellen van een Bach Bloesemremedie op maat.

Biqqelz Borduurstudio

Biqqelz Borduurstudio maakt de mooiste borduursels op kleding, bedrijfskleding, tassen, woonaccessoires, bad- en bedtextiel en nog veel meer. Biqqelz Borduurstudio werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wil je een eigen afbeelding of een bedrijfslogo laten borduren? Of zoek je een leuk standaard borduurpatroon? Een leuk patroon van jouw favoriete hondenras of een algemeen hondenpatroon? Biqqelz Borduurstudio helpt je graag om een optimaal resultaat te bereiken.

Biqqelz Broodbakmachines

Biqqelz Broodbakmachines biedt informatie over broodbakmachines en de lekkerste recepten voor gezond en natuurlijk gebakken brood.

Biqqelz Coaching (met honden)

Biqqelz Coaching helpt jou als hondeneigenaar met diverse therapieën om je weer lekkerder in je vel te voelen. Zeker wanneer jouw hond gedragsproblemen heeft, kun jij wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Bij de therapieën die ik aanbied worden honden ingezet als co-trainer.

Biqqelz Hondenfotografie

Biqqelz Hondenfotografie... voor de mooiste foto's van jouw hond. 

Biqqelz Hondenpuzzels

Biqqelz Hondenpuzzels biedt informatie over zelfgemaakte en commerciële hondenpuzzels, maar verzorgt ook ook workshops en cursussen om jou en jouw hond lekker samen te leren puzzelen.

Biqqelz Hondentolk

Biqqelz Hondentolk..... voor een goed gesprek met jouw hond!

Biqqelz Hondentraining

Biqqelz Hondentraining biedt begeleiding voor honden met gedragsproblemen en leuke activiteiten voor jou en jouw hond.

Biqqelz Puppyspeelplaats

Biqqelz Puppyspeelplaats biedt een socialisatieparcours voor fokkers die de socialisatie van hun pup een extra stimulans willen geven.

Biqqelz Speurhondentraining

Biqqelz Speurhondentraining verzorgt workshops en cursussen praktijkspeuren (mantrailing) en detectiespeuren (geurdetectie of scent detection) voor honden.

Biqqelz Voedseldrogers

Biqqelz Voedseldrogers biedt informatie over voedseldrogers en de lekkerste recepten voor gezonde én verantwoorde snacks. Met deze afdeling van de website richt ik me voornamelijk op hondeneigenaren, maar ook voor wie géén hond heeft maar wél een voedseldroger, is veel van de informatie relevant. Naast recepten voor hondensnacks vind je ook enkele recepten voor snacks voor jezelf in deze afdeling van de website.

Biqqelz Wafelijzers

Biqqelz Wafelijzers biedt informatie over wafelijzers en de lekkerste recepten voor gezonde én verantwoorde wafels en koekjes. Met deze afdeling van de website richt ik me voornamelijk op hondeneigenaren die zelf koekjes voor hun hond willen bakken, maar ook voor wie géén hond heeft maar wél een wafelijzer, is veel van de informatie relevant. Naast recepten voor hondenkoekjes vind je (binnenkort) ook enkele recepten voor wafels voor jezelf in deze afdeling van de website.

Biqqelz Opleidingen

Biqqelz Opleidingen is het e-learning platform van Biqqelz. Via de hierboven genoemde afdelingen bied ik naast informatie, advies en begeleiding ook diverse opleidingen aan. Om mijn cursisten in staat te stellen om op een eenvoudige manier opleidingen te volgen via verschillende afdelingen, heb ik al mijn opleidingen op één plek verzameld: op het e-learning platform Biqqelz Opleidingen.

Eerstvolgende activiteit

Geen evenementen