Doelgroep
Zelf voedsel drogen is helemaal in! De cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" is bedoeld voor iedereen die graag wil kennismaken met het zelf drogen van voedsel, maar het nog niet zo vanzelfsprekend vindt om 'zomaar' zelf aan de slag te gaan met een voedseldroger en rauwe produkten.

Cursusinhoud
De aandacht voor onze gezondheid - en vooral hoe we daar zelf actief mee bezig kunnen zijn door bewust bezig te zijn met wat we eten - groeit. Eén van de manieren om bewust gezond(er) te gaan eten is het drogen van voedsel. Denk daar bij aan groente, fruit en kruiden, maar ook vlees mag in dit rijtje niet ontbreken. En wat dacht je van bewust 'gezondere ongezonde' snacks als zelfgedroogde chips? Voor alles wat je zelf droogt geldt: je weet precies wat je er wél, maar vooral ook NIET in stopt en het resultaat mag er zeker zijn.

Deze cursus besteedt aandacht aan de basisbeginselen van het drogen van voedsel voor jezelf, de benodigdheden, de voor- en nadelen, de verschillende voedseldrogers met al hun specificaties en biedt een overzicht van droogrecepten om de deelnemers te inspireren. 

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De cursus bestaat uit 1 groepsles
  • De les duurt ca. 3 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 4
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 8
  • Elke deelnemer ontvangt tijdens de cursus een exemplaar van de syllabus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf"
  • Je wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan dan voor je klaar

Benodigheden
De cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" is een cursus waarvoor je helemaal niets hoeft mee te nemen! Je hoeft ook nog niet in het bezit te zijn van een voedseldroger, deze kun je eventueel na afloop van de cursus - of op een later moment via de webshop - aanschaffen. Een prima gelegenheid dus, om eens te kijken wat het zelf drogen van voedsel inhoudt en of dit wellicht iets voor jou is. Een goed humeur is uiteraard altijd welkom.

Inschrijving
De inschrijving voor deze cursus vindt plaats via de Agenda. Hier vind je ook een overzicht van geplande cursusdata.

Cursusgeld
De kosten voor de cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" bedragen € 30,00. (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds gedroogde snacks aanwezig, staat het volledige assortiment voedseldrogers uitgestald en ontvangt iedere deelnemer een proefzakje gedroogde snacks.

Aanschaf voedseldroger
Mocht je na afloop van de cursus de smaak te pakken hebben gekregen en zelf snacks willen gaan drogen, dan kun je bij Biqqelz een voedseldroger aanschaffen. Het vooraf reserveren van een voedseldroger is mogelijk via het plaatsen van een bestelling in de webshop. Jouw reservering hiervan is definitief zodra jouw betaling is ontvangen. Wanneer je na afloop van de cursus een voedseldroger wilt aanschaffen zonder reservering vooraf, dan dien je contant of electronisch te betalen. Ondanks een zorgvuldige planning kan het helaas voorkomen dat niet van alle voedseldrogers voldoende voorraad beschikbaar is. Hiervoor vraag ik jouw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden
Door jouw inschrijving voor de cursus "Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf" verklaar jij je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Biqqelz. Lees daarom deze Algemene Voorwaarden door vóórdat jij jezelf inschrijft.


Cursus Natuurlijk Snacks drogen voor jezelf

Indien er voor deze cursus data zijn ingepland, zie je die in onderstaand overzicht:

Geen evenementen
 


Geen data beschikbaar? Binnenkort kun je je voor de online versie van deze cursus inschrijven via onderstaande button:

Online versie nog niet beschikbaar