Doelgroep

Zelf gezonde snacks en gezond voedsel drogen is helemaal in! Inmiddels zijn al veel mensen aan de slag gegaan met een voedseldroger, maar speciaal voor wie nog niet bekend is met het werken met voedseldrogers zijn er de demonstratiemiddagen.

Inhoud

Tijdens de demonstratiemiddagen staan alle voedseldrogers uit het assortiment van Biqqelz Webshops opgesteld. Over elke voedseldroger is wel iets te vertellen, zowel positief als minder positief. Maar het grootste voordeel van de demonstratiemiddagen is toch wel dat je alle voedseldrogers zelf kunt zien, voelen én horen.

Natuurlijk staan er ook heel veel voorbeelden van gedroogde snacks en gedroogd voedsel voor jou klaar.

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De demonstratie duurt ca. 2,5 - 3 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 4
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Je wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de demonstratie aanwezig te zijn, koffie en thee staan dan voor jou klaar

Benodigheden

Je hoeft in principe helemaal niets mee te nemen. Alhoewel...... een goed humeur is uiteraard altijd welkom en een notitieblok en schrijfgerei zijn ook aan te raden.

Inschrijving

De inschrijving voor deze demonstratiemiddag vindt plaats via de Agenda. Hier vind je het complete overzicht met demonstratiedata.

Kosten

De kosten voor de demonstratiemiddag bedragen € 10,00. (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds gedroogde snacks aanwezig en staat het volledige assortiment voedseldrogers uitgestald.

Aanschaf voedseldroger

Moch je na afloop van de demonstratiemiddag de smaak te pakken hebben gekregen en zelf snacks willen gaan drogen, dan kun je bij Biqqelz Voedseldrogers een voedseldroger aanschaffen. Het vooraf reserveren van een voedseldroger is mogelijk via het plaatsen van een bestelling in de webshop. Jouw reservering is definitief zodra jouw betaling is ontvangen. Wanneer je na afloop van de demonstratiemiddag een voedseldroger wilt aanschaffen zonder reservering vooraf, dan dien je contant of electronisch te betalen. Ondanks een zorgvuldige planning kan het helaas voorkomen dat niet van alle voedseldrogers voldoende voorraad beschikbaar is. Hiervoor vraag ik jouw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden

Door jouw inschrijving voor de demonstratiemiddagen verklaart jij je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Biqqelz. Lees daarom deze Algemene Voorwaarden door vóórdat jij jezelf inschrijft.


Demonstratiemiddag Voedseldrogers

Indien er voor deze demonstratie data zijn ingepland, zie je die in onderstaand overzicht:

Geen evenementen