Weten wat jouw hond denkt? Boek een communicatieconsult bij Biqqelz Hondentolk in Coevorden

Een regulier consult kost € 50,00 en is inclusief schriftelijke rapportage. Deze rapportage ontvangt u per e-mail. Tegelijk met de rapportage ontvangt u - op basis van hetgeen we in het eerste telefonisch contact hebben besproken - een voorstel voor een datum en tijd om de rapportage telefonisch te bespreken. De consulten vinden plaats op doordeweekse dagen binnen circa 1 week na ontvangst van uw betaling en ook de bespreking van de rapportage vindt plaats op een doordeweekse dag.

Een spoedconsult kost € 75,00 en is inclusief schriftelijke rapportage. Deze rapportage ontvangt u per e-mail. Tijdens het eerste contact maken we gelijk een afspraak om de rapportage telefonisch te bespreken. Een spoedconsult kan op doordeweekse dagen plaatsvinden binnen 2 werkdagen na het eerste contact of op zaterdag of zondag.

Een consult in de categorie Vermissing is altijd een spoedconsult, maar hiervoor wordt géén toeslag berekend! Mochten de bevindingen in de schriftelijke rapportage geen aanknopingspunten opleveren, dan ontvangt u gratis een tweede consult.

Tot nader order wordt een korting verleend van 50% op de tarieven voor consulten. Deze korting kan op elk willekeurig moment en zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd of ingetrokken.